onsdag 24. juni 2015

Leilighet til salgs åsane

Den billigste boligen ligger ute til Kr. Vurderer du flere alternativer? Flaktveit - Flott og velholdt leilighet med soverom i barnevennlig området. Nydelig ny leilighet med flott beliggenhet i rolig og etablert område, trappefri. Stilfull og moderne 2- roms eierleilighet med fast parkering og solrik terrasse - Lave felleskostn.


Finn deres nye leilighet i Åsane. Bonava skaper hjem og nabolag hvor mennesker føler seg hjemme. Klikk her for å lese mer. Vi har spesialkompetanse på å selge bolig i Åsane , og gir deg tilgang til flere kjøpere gjennom vår boligmatch.


Sjekk også våre boliger til salgs i Åsane. Stor og praktisk 3-roms leilighet med svært god planløsning i andre etasje. Last ned salgsoppgave.


Like ved finner du en hel rekke kjøpesentre som Åsane Storsenter, Horisont, Ikea, med alle mulige fasiliteter og . SANE SENTER - Lys og trivelig 3-roms leilighet med garasjeplass og innglasset balkong. En gratis tjeneste fra finn. Bekkestien - vårt nye boligprosjekt i Åsane. Normalt er det forskudd på . Finn: eiendom til salgs til de beste prisene. Vi har eiendom til salgs oppført soleilighet åsane , fra 2. På en landlig og solrik tomt, der skog og fjell grenser til det sentrale i Åsane , ligger Eikelunden.


PrivatMegleren selger nå leiligheter like ved kjøpesenteret Horisont, sentralt i Åsane. Her finner du våre boliger til salgs i Bergen. Horisont - Nydelig 2-roms leilighet med en sentral beliggenhet! I gangavstand fra leiligheten ligger Åsane Storsenter, Åsane bussterminal,. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen.


Vestvendt og praktisk leilighet på 1kvm. Liaparken - kommer for salg i Åsane. K- Urban nyhet som kommer for salg. Oppsiktsvekkende salg på Åstveit i Åsane.


En leilighet i andre etasje i dette bygget på Våganeset gikk millioner over prisantydning og . Bilde av Montebello - Oslo. Salgsprospektet inngår ikke som en del av kontraktsgrunnlaget. Dette er en komplett salgsoppgave inklusiv alle vedlegg,. Leilighet , Andelsleilighet. Stor, flott og moderne 4-roms leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet.


Sted: Åsane Prosjekttype: Nybygg, bolig. Tiltakshaver: Åsane Utvikling Arkitekt: LINK Arkitektur Rådgivere: RIB: . De har leiligheter for salg. Her får man 1kvadratmeter for 7 . Søk på ste type bolig, pris.


For treningsglade er det kjekt. Vi tar hånd om alle steg i prosessen, . Spondalen 5 84kvm leilighet i 4. Vi tilbyr kostnadsfri og uforpliktende verdivurdering av din bolig eller leilighet. Planlegging, Salgsstart , Byggestart, Innflytting. Kjør gjennom Åsane sentrum og fortsett ca. Det er aldri krav til TB ved salg av leiligheter (andel, aksje og selveier).


LANGARINDEN (NRK): Ingen personer kom til skade da det brøt ut brann i en husrekke i Åsane. Seks leiligheter er trolig ubeboelige. Siden vi er Vestbo sin egen eiendomsmegler, er vi spesialister på salg av leiligheter.


Flere og flere legger merke til de gode prisene vi oppnår og jobben vi. Sentrumsleilighet solgt millioner over prisantydning. Ved salg til prisantydning blir totalsummen inkl.


Boligprisene i Bergen . Porteføljen i Olsvik består av . Norges første barneby legges nå ut for salg. Velkommen til Nesbakken. Med beliggenhet helt ytterst på Tertnes åpnes det opp for et fantastisk skue utover sjøen og herlige Danmarksneset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg