onsdag 24. juni 2015

Eksotiske kaker

I denne langpannekaken har jeg marmorert lys deig med appelsinsmak og mørk deig med sjokoladesmak, som gir en dekorativ og deilig kake. Denne rullekaken er fylt med eksotiske frukter, og smaker spesielt godt. Til denne oppskriften trenger du: Karamelliserte havregryn: dl havregryn.


Ta med deg sommerfølelsen inn i. Kremkake med eksotiske frukter.

Produsent: Erlenbacher. Lag av lys kakebunn med fyll av deilig . Vi smaker på franske spesialiteter og Tina. Fukt hendene og form kaker av deigen.


Vend dem i sesamfrø og stek dem i olje og . Kanskje verdens beste kake ! Himmelsk god marengsbunn med digg sitrongress- og limekrem. Denne Pinnen ble oppdaget av Kari Gundersen.

Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Krem og bær er populære tilskudd på vårens kaker , og så godt som det. Ferske bær og blomster gir en frisk farge på kaken, mens eksotiske frukter og frisk og . Vårt eget konditori lager de beste kaker, alt fra bryllupskaker og petite fours til eksotiske kaker og tradisjonsrik hvetekringle. Vi bruker ferske meieriprodukter, . Ja, nå har jeg laget tropisk kake med guavafrukt.


I jakten på matvarer med lavt karbohydratinnhold kommer jeg over litt eksotisk innimellom. En enkel og smaksrik dessert som kan forberedes i god tid før den skal serveres. Rundt 1gram per person er passe. Like god i nasjonaldrakt, med lakris som med eksotisk frukt.


Herlig fløtekake fylt med bringebær og pasjonsfruktfromasj. Pyntet med sjokolade og eksotiske frukter i gele! Allergener: melk, hvete, egg.


På Kafé Globus har vi alltid ferske hjemmelagede kaker. Vi har en egen kakemeny som rullerer hele tiden. Det er ikke noe problem å unne seg usunne kaker innimellom. En saftig bunn med banan, eksotisk glasur med yoghurt og kokos og rike .

Helstekt curry blomkål. En nydelig kake som passer til alle anledninger. Fest, jubileum, bursdag Festkaker og kremkaker. Eller andre søte kaker , for den saks skyld.


Hvis du drømmer om mere eksotiske smaker kan kanskje en kokoskake med pasjonsfrukt være . Her får du oppskrift på kaker som smaker – og som passer like godt som. Ostekake slår sjelden feil, og en variant med pasjonsfrukt er litt ekstra eksotisk. I dag fikk vi skikkelig craving på fisk! Vi henter inspirasjon fra hele verden, så for den mer eventyrlystne gane kan vi friste med eksotiske kaker.


Jeg elsker den klassiske . Oppskriftene våre er hentet fra alle fire verdenshjørner. Form deigen til kaker og stek dem i en blanding olje og smør. Sjokolade og hasselnøttsandwich. Jordbærsalsa med mynte. Pris per person 1,-.


Yoghurt og mango panna cotta. Mangosalat med brent chili og . Vakre kaker, Fall Bryllupskaker. Beach Wedding Cupcakes, Unikt bryllupskake Unike kaker. Eksotiske kaker , Square Wedding Cakes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg