mandag 15. juni 2015

Nettbaserte studier gratis

I går kastet det første svenske universitetet seg på bølgen av åpne, nettbaserte studier. Se listen over de beste nettsidene med gratis. I følge MOOC-selskapets egne nettsider består nettverket av ulike partnerinstitusjoner . USN tilbyr et bredt spekter av nettbaserte studier. Her kan du studere fagfelt som natur og miljø, IT, språk, historie, design samt lærer og barnehagelærer. Nettskolen er åpen hele døgnet, alle dager i året.


Her finner du en oversikt over alle nettbaserte videreutdanninger ved Universitetet i Bergen. Noen studier har kun nettundervisning, mens andre har . Noen nettskoler har rullerende opptak, mens andre har faste oppstartstidspunkt. Nettstudier gjør det mulig å studere hvor som helst når som helst. Utdanningene finansieres med tilskudd fra Kunnskapsdepartementet.


Her er en liste over gratis nettkurs som du kan ta hvor og når du vil, på dine premisser. Gratis kurs i Excel, tegning, Mental Trening og mye annet! På denne siden får du en oversikt over nettbaserte kurs innen blant annet. Målet for denne nettsiden er å samle alle kurs og studier i Norge. Bli student ved UiT Norges arktiske universitet.


På edx får du både gratis kurs og du kan betale for å få diplom på gjennomført kurs. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Bachelorprogram 3-årig, Nettbasert. Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS.


Dersom du ønsker å studere statsvitenskap, har du mulighet til å ta det første semesteret nettbasert. Sammen med de nettbaserte variantene av examen . Høgskolen i Innlandet tilbyr studier på alle nivå som er tilrettelagt for deg som er i full jobb. Bestill gratis rådgivning. Alt du lærer er rettet mot eksamen, og du får hele . Med nettstudier hos oss, kan du studere når du vil og i ditt eget tempo.


Noroff tilbyr komplette nettbaserte studier med tett veilederoppfølging, . Det er gratis å ta dette studiet ved Universitetet i Stavanger. Privatundervisning matematikk - nettbasert undervisning. Introduction to Norwegian.


Nettkurs (mooc) – gratis og åpne for alle. Faglig og sosialt nettverk for tidligere UiO- studenter. Opptak til studier ved Høgskolen i Østfold søkes gjennom Samordna opptak eller Søknadsweb. Her vil du finne nyttig informasjon om hvordan du skal gå frem for . Det er da gratis å studere på alle høyskoler og universiteter, men når det kommer til nettbaserte studier fra de samme studiestedene så skal de . ANSA tilbyr gratis informasjon og veiledning om studier i Sverige.


Norges naboland kan by på spennende studier , og det er gratis å studere der. FuN_uttalelse_mooc_til_Norge. Morten Flate Paulsen, ekspert på nettbasert utdanning, mener MOOC-utvalgets. MOOCene roses for å være gratis og åpne for alle. Mange amerikanskje universitet tilbyr gratis nettbaserte kurs for et stort antall studenter.


MOOC er ikke noe sentralt tema ved NTNU, men også . Du kan velge fra et bredt utvalg av tilhengerfester. Vi skiller mellom de fastmontert, avtagbart og svingbart . Hvorfor studere Musikk 1? Den nettbaserte delen vil hovedsakelig foregå via læringsplattform. Etter å ha meldt deg på og fullført MOOC-delen av kurset med de nettbaserte.


I de fleste fag benytter vi gratis , plattformuavhengig programvare. Studiet er gratis utover semesteravgift. Dersom du planlegger å studere nettbasert for å få en grad eller komme inn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg