torsdag 11. juni 2015

Enkle julekaker

Før i tiden måtte man ha slag kaker til jul. I dag er ikke antallet så viktig, men julebakst er en tradisjon vi ønsker å ta vare på. Se alle oppskriftene på kakene vi. Hjemmelagde julekaker er uimotståelige, og mange baker disse gode småkakene i advent.


Her finner du alle julens kaker samlet på ett sted. Her har vi samlet over oppskrifter på klassikere og nye julekaker som gir deg smaken av jul. Vi håper oppskriftene inspirerer deg til å bake akkurat det som gir.


Image: NØTTEROSER MED SJOKOLADE. Her gir vi deg tips til julebakst som passer små barnehender, og som ikke tar for lang tid slik at tålmodigheten blir satt på prøve. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste! Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med!


Likevel er det ofte disse kakene som forsvinner først fra kakefatet. De er også fine å la barn holde på me for de er tykke og fine og enkle å få til . Aller helst skal jo julekaker være hjemmebakte, så da er det bare å finne fram ingrediensene og sette i gang med denne enkle , gode oppskriften. RASKE JULEKAKER : Kjempegode mandelstenger helt uten egg og meieriprodukter. De er velsignet enkle og raske å lage, ettersom deigen bare settes som . Oppskrift og fremgangsmåte på julekaker.


Alt fra klassiske julekaker som sirupssnipper og pepperkaker til nyere julekaker som biscotti og kakemenn. Tørre vaflar med sjokoladetrekk. Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk.


Så også med disse enkle og kanskje litt unnselige julekakene. Kjeks og kaker er ikkje noko vi pleier å ha i hus, men til jul blir det litt anna. Elsket av store og små! En deig - slag julekaker - bak alle kakene av samme deig: sjakkruter, tyske skiver, stjernekaker, smørkranser, syltetøyhjerter, riflekjeks og månekjeks.


Enkle Sarah Bernhard-ruter. Men kanskje du skal prøve en ny type også i år? Kanskje du får en ny favoritt! Julens beste pepperkaker. Samling av alle oppskriftene du trenger til jul på julekaker.


SJOKOLADETRØFLER: De er gode og enkle å lage når du vet hvordan. Her er syv ulike julekaker fra matbloggere, alt fra karamellpinner til. Datteren Thea (11) har cøliaki, og julekaker er noe.


Klikk gjennom Hvilke julekaker liker du best? Disse tre-sjokoladekakene er ikke bare et treff på julen. De er enkle å forberede og garantere bakervarer for hele . Vidunderlig enkle julekaker ! Gammeldagse julekaker fra bunnen av er tungvint, sier du?


Vi har funnet fram en klassiker i norsk . Ste og gode kokosmakroner . Kransekakestenger pyntet med sjokolade og strøssel er populær både på. Men det som mest av alt opptok oss etterhvert, var å holde øye med døra ut til. Ingen jul uten serinakaker!


Inviter familie og venner til et hyggelig juleverksted og lag enkle julekaker , julegodter og pynt. Alle syntes det er hyggelig å kunne gi bort . Jeg tenkte å kline til å lage noen sorter julekaker i år. Her er oppskrift to enkle kaker med safran, som passer ekstra godt . Det er få ting som er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg