fredag 26. juni 2015

Guttenavn på s

Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge. Noen som har lyst å hjelpe meg med å finne ett guttenavn på S. Gjerne ett som ikke er superpop forøeblikket :). Jente og guttenavn på S ? Forslag til guttenavn på S eller L 10. Flere resultater fra forum. Det finnes mange fine guttenavn på S. Vi er også på leit etter ett og dette er det jeg har funnet ut:.


Anonymforum - Skravle 22. Guttenavn på S - Navnedebatten 7. Sebastian Simen Sondre Sindre Sander Stian Steffen Sigurd Sverre Samuel Svein Snorre Sine Simon Solan Skule Styrk Saxe . Utvalget er stort for dem som ønsker å gi barnet sitt et originalt navn. Og susete konsonanter er s , f, v og kombinasjonen kj. Trenger du guttenavn på S ? Ta en kikk på denne siden for å finne en rekke navn til gutter på s. I tillegg vises hvilken rangering hvert navn. Når navn bare blir gamle nok, så blir de som nye.


Da kan du droppe navnetoppen, og i stedet begynne . På denne siden finnes et stort utvalg av unike navn , spesielle navn , sjeldne navn , uvanlige navn og vakre navn til gutt og jente. Petrokrepost festning og by ved Nevas utløp fra Ladoga, tidligere navn Oresjek, Nöteborg og. Vår vesle :babyjente: fikk navnet Kamilla.


Og nå er vi på leting etter navn til evnt. Vi har samlet alt om guttenavn. Her finner du en oversikt over navn på dyr. Vi trenger din hjelp til å legge inn navn. Har du ett eller flere navneforslag.


Kaniner - kastrering og s. Denne andelen er nå svakt dalende, selv om Lucas altså holder stand. Bibelske guttenavn har vært populære en stund. Har man et såkalt høystatusnavn får en bedre karakter enn hvis en har et ordinært navn , viser en masterstudie om temaet. NAVNENE I KLASSEN MIN S. I Bærum også populært med . Vestfoldinger skilte seg ikke mye ut i sine navnevalg sammenlignet med resten av landet.


Men William deler førsteplass med tre andre guttenavn. Et navn vi har tygget på sammen med . Finn ut hvor populært ditt hundenavn er. Hunder liker navn med s i. En annen ting å tenke på er at navnet må være lett å rope. Selv stod jeg på trappa og prøveropet da jeg . Det er navn som mange finner i slekten sin og i gamle bygdebøker og. Men de vanligste var navn som kom med kristendommen.


GÅR I SYKLUS: Navn går ofte i syklus, gjerne hundreårssykluser. Noen mente Sokrates var et alt for pompøst navn til en baby og andre mente at det å. I gamle kirkebøker blir navnet skrevet med s og ikke c. Vil du et spesielt navn til hunden din? Se om du finner et nytt favorittnavn! Mangler det et hundenavn? Apple, Hampus og Olympia.


Sjekk flere uvanlige navn her. Vet du om noen katte navn som burde vært med i oversikten, hadde vi vært takknemlig. S Samson Sander Scooby-Doo Sebastian Severin Shere Khan Sheriff .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg