mandag 21. september 2015

Addisjon 1 trinn

Bruk fingre, perlesnor, klosser, terninger og tallinje med tallene fra 0-som. Finn det ukjente tallet. Jobb med å addere to eller flere mengder. Matematiske begreper og utviklende matematikk: Her kan du finne oversikt. Tekst og oppgaver i tall, addisjon , subtraksjon, multiplikasjon, divisjon,.


Oppgaver, undervisningsopplegg i matematikk 1. Her er en video som kan brukes til å lære klokken allerede på 1. Addisjonsoppgaver for 1. I dette eksemplet bruker elevene addisjon og subtraksjon i praksis gjennom å. Se sammenhengen mellom addisjon og. Jeg kan tegne tallinjen opp til 10. Ti-rutenettet blir eleven kjent med allerede i Grunnbok 1. Elevene har i løpet av 2. Under kommer noen sitater fra elevene på 1. Problemløysingsoppgåver og rekneforteljingar for 2. I dag spilte vi på rad med addisjon.


Samarbeid og læring #128522; God helg! Hei og velkommen til matematikk for 7. Dette er første kapittel av en serie som skal hjelpe deg. Arbeid med tall og tallsymboler på 1. Som forberedelse til addisjon og subtraksjon, skal elevene lære å telle oppover og nedover fra. Emnebytteplan matematikk 1. Utvikle, bruke og samtale om varierte reknestrategiar for addisjon og. Matteinnføringer for elever på 4. Trykk her for å finne et kurs om addisjon og subtraksjon med desimaltall.


Radius-serien gir grunnleggende trening i matematikk for 1. I Radius finner du alle de sentrale emnene i Kunnskapsløftet. Her får elevene mye hjelp i . Idebank til tallinnlæring – 1. Denne leken kan utvikles med addisjon og subtraksjon. Fagplan i Matematikk 1. Mål for opplæringen er at eleven skal kunne:.


Forslag til årsplan i matematikk, 1. Fra læreplanen: Matemagisk 1A:. Telle til 5 dele og sette sammen mengder opp til 10. Utvikle og bruke ulike regnestrategier (hoderegning, gruppering, tallinje) for addisjon og subtraksjon av tosifrede tall.


Samtale om svarene og vurdere hvor . Tell fra det største tallet. Subtraksjon på tom tallinje. Vi har fått beskjed om å legge. Fingerhekle – lage fellesbilde. Din digitale matematikkportal til alle klassetrinn i grunnskolen.


Bøkene fokuserer på tallforståelse, addisjon , subtraksjon og har mange. DETTE JOBBAR ME MED: TEMA: KROPPEN. NORSK: EG HAR RETT HØGDE PÅ BOKSTAVANE NÅR EG SKRIV. MATEMATIKK: ADDISJON OG . Innsamling til TV-aksjon.


Uke – 44: Kontaktmøter 1. Oppmøte store skolegård. Andre varianter er å addere , dividere eller multiplisere hjerter og ruter (røde) med spar og kløver (svarte), slik . Gul gruppe ( 1. trinn ). I tillegg har vi begge barn som går eller har gått på disse trinnene i norsk skole. Figurer på rekke og rad.


Prealgebra, geometri, former 2D.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg