torsdag 10. september 2015

Nsb informasjon

Kan vi hjelpe deg med noe? Her finner du kontaktinformasjon og kundeservice og muligheten til å gi oss tilbakemelding. Her ser du om toget er i rute. Sanntidsinformasjon om togtrafikken og oversikt over vedlikehold på jernbanen. NSB -konsernet er i endring og samler tog- og bussvirksomheten i Norge og Sverige under.


De ønsker seg også bedre informasjon ved ikke-planlagte avvik. Finn mer informasjon på nettsiden til togselskapet: NSB. Kongsvingerbanen : Lillestrøm–Kongsvinger arbeid på sporet. Fra dør til dør med Vy.


I tillegg er det på enkelte strekninger egne rutetider for ferier og helligdager. Ved avvik fra rutetabellene kan du se oppdatert informasjon på Trafikkinfo. Finansiell informasjon. Her kjøper du billetter til Vys avganger i hele Norge. NSB har endret navn til Vy.


Jobber med varslingssystem via SMS for å gi kundene bedre informasjon om avganger og eventuelle forsinkelser. Du finner også informasjon om blant annet trafikk, rutetider, bagasjeregler, . Hvis du trenger NSB kontakt, finner du nåværende informasjon om NSB kundeservice og finner ut hvordan du kontakter det på kortest tid og løser alle dine . Informasjon om billetter og betingelser finner du lettest på NSB sin nettside . Når det skjer noe får vi lite til ingen informasjon fra NSB. Kyed kom en time for sent til jobben på grunn av havari på jernbanelinjen.


Etter at Forbrukerrådet lanserte sin togtest-app varsler NSB at de vil gjøre mest mulig informasjon om punktligheten tilgjengelig. Mer informasjon om hvordan AKT bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem finner du her. Det er liten tvil om at mange savner enda bedre informasjon om når bussene går,.


Her har vi trukket frem de vi mener NSB særlig kan lære av:. Kyed er skuffet over mangelen på informasjon som gis til passasjerer som blir ventende på grunn av uhell. Foto: Mariell Tverrå Løkås. Har dere tatt noen grep for å legge ut bedre informasjon på nettsiden?


Navnebyttet fra NSB og Nettbuss til Vy har skapt engasjement. Men hva vet du egentlig om. Mange hundre passasjerer ble sittende å vente da flere tog på Bergensbanen stoppet. Jeg synes ikke vi fikk god nok informasjon fra NSB , . Ansatte ombord på togene skal opplyse om refusjonsordningen ved forsinkelser, sier NSB til PNyhetene.


Her får du informasjon om reiser med tog i Norge. Du er her: Transport og informasjon NSB Skien Stasjon . Irmelin Heggertveit (27) er så lite fornøyd med NBSs informasjon ved forsinkelser at hun hadde kjørt bil om hun hadde kunnet. NSBs tog passerer det vakreste,.


Ofte får passasjerene ikke god nok informasjon , og transportalternativene er ikke effektive nok, slår Riksrevisjonen fast i en rapport som ble lagt . Invitasjon til pressekonferanse om nytt navn for Nettbuss og NSB. Det vil ikke bli gitt ytterligere informasjon før pressekonferansen. Denne informasjonen er nå trukket tilbake. Konkurranseutsettingen er ikke årsaken til endringene som nå gjøres.


NSB er et stort selskap og det . Reiseplanleggeren på NSB. Persontogvirksomheten i NSB konsernet består av NSB AS, med. Vi benytter cookies slik at vi kan samle inn statistisk informasjon for . Mivai er utrolig stolt av å kunne annonsere at vi har inngått en veldig spennende avtale med NSB.


Snart kan du bestille taxi via Mivai appen rett fra e-billetten . NYE TIDER: NSB skifter navn til Vy. Her ruller det nye grønnlakkerte toget inn på Oslo S for første gang. Det var ingen informasjon på nettet om at det var de vanlige rutebussene til Kolumbus som kjørte denne strekningen for NSB , og det sto heller . NSB type som brukes på lengre strekninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg