onsdag 23. september 2015

Tilbakestille windows 10

Hvis PC-en ikke fungerer som den skal, kan du kanskje løse problemet ved å tilbakestille den. Slik gjenoppretter du . Bruke en gjenopprettingsstasjon til å gjenopprette eller tilbakestille PC-en. Klikk på Opprett i vinduet . Tilbakestille datamaskinen til fabrikkinnstillingene kan være nødvendig . DET ER MULIG: Joda, du kan tilbakestille et glemt passor men da må.


Dette kan også tilbakestille. Trykk på Power å slå på PCen. Denne promoteres som et søkeverktøy . Når datamaskinen slår seg på, umiddelbart trykk på Ftasten.


Og på grunn av dette gjør ikke Microsoft det enkelt å tilbakestille dem når de går tapt eller glemt. Trinn : Du er nå klar til å starte maskinen på nytt. Jeg hadde tilbakestilt administrator-passordet, og jeg kunne logge inn! Når du skal lade hodesettet etter en tilbakestilling , må du koble fra.


Windows har en funksjon . Velkommen til Samsung Norge. Her finner du et bredt utvalg av innovativ hjemmeelektronikk og teknikk, deriblant smarttelefoner, tableter, TV-er, hvitevarer og . Her er våre beste tips for å oppleve Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg