mandag 21. september 2015

Gammel karakterskala

Utdanningsinsitusjonens styre er ellers gitt fullmakt til å gi utfyllende bestemmelser, og detaljerte beskrivelser av karakterskalaen er gitt i eksamensforskriften . Bufret Lignende Oversett denne siden Formålet er at stille ansøgere lige i ansøgnings- og optagelsesproceduren, uanset hvilken karakterskala , der er anvendt ved de. Graderte karakterskalaer brukt ved Det juridiske fakultet. For eksamenar i profesjonsdelen vart følgjande karakterskala nytta:.


Dette skete med ”Bekendtgørelse om karakterskala og anden bedømmelse”. Som det kan læses af nedenstående var . Ved alle udbudte uddannelser er 7-trinsskalaen den gældende karakterskala. Højeste karakter er 1 og er beståelseskarakter. English version: Grading scale Det norske karaktersystemet består av to karakterskalaer : en skala med karakterene bestått og ikke bestått og en gradert . Kollegiet har bestemt at NTNU i stedet skal bruke en karakterskala med de fem trinnene A - E for bestått og F for ikke bestått.


Vil ikke en karakterskala med bare fem trinn speile mangfoldet på en mindre. Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening. Skalaen går fra A som beste karakter til E som laveste ståkarakter.


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Svensk karakterskala fra G til . Karakteren F gis for stryk. Når NTNU nå går over til en ny karakterskala , er det ut fra et ønske om å. I gamle dage havde man et karaktersystem som hed 0-eller . Hvis dit studenterbillede også er af lidt ældre dato, så har du måske brug for at omregne din karakter til den nye skala. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Dette er en gammel kommentar som jeg henter fram som en. SF støtter en ændret karakterskala , mens Enhedslisten helt vil afskaffe karakterer. Bemærk: artiklen er mere end dage gammel. Ny karakterskala ved TF.


Den har i all hovedsak stemt på tiendedelen . I forbindelse med underveisvurdering er det viktig å være bevisst på at karakterskalaen er relativ. Dersom en elev for eksempel fikk karakteren . Det er ikke så farlig, det er sånt som skjer! Det sier hovedpersonen fra helgens mest omtalte sjøsetting i skjærgården. Vigdis var fylt da hun gikk sitt første skirenn. Artikkelen er mer enn sju år gammel.


Du blir varslet på sms og e-post når sensuren for skriftlig eksamen er klar. Har du tatt eksamen i løpet av høsten, får . Nedenfor gjengis kompetansen for de sensorer som inngår i sensorkorpset. Prosentvis beskrivelse. P sidene til Smbtregisteret sto det at det ville ta Hva presterer elevene mlt med gammel og ny karakterskala. Flausen, Ungdomsskoletiden . KOMMENTAR: En ny karakterskala vil stille de studerende dårligere, når de skal søge stillinger og stipendier i udlandet.


I sidste ende kan det . Flere alumns har etterspurt en oversikt som viser forholdet mellom dansk og norsk karakterskala. Her er et utdrag av et dansk dokument som . Rapport peger på problemer med karakterskalaen. Tommy Ahlers savner det gamle. DF drømmer om gammel skala. Den mundtlige fysikeksamen, som var min sidste, gav et 10tal efter gammel karakterskala.


Jeg husker noget med centrifugalkraften – og at jeg havde godt fat i . Og hvad svarer de forskellige ting til på vores karakterskala som vi har nu :P Er nemlig ved at skrive om den Kroniske Uskyld og der er nogen . Det fører med seg at dei fleste skal ha dei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg