mandag 21. september 2015

Jupiter romersk gud

Han tilsvarer Zevs i gresk mytologi. Navnet Juno stammer fra gresk og romersk mytologi. Romersk mytologi er mytologien knyttet til antikkens Roma.


I det gamle imperium tillagde man guderne forskellige funktioner. Få her et overblik over hvilke egenskaber Mars, Mercur, Minerva og de andre . Ettersom de andre planetene har gamle romerske gudenavn, kalles Jorden av. Terra Mater – Moder Jord. Den femte planeten fra Sola i solsystemet, symbol ♃. Den mektigste guden i romersk mytologi, . JUPITER ( Romersk gud ). Det ble bygget mellom 2og 3som . Hitta högkvalitativa royaltyfria vektorer som du inte hittar någon annanstans. Det sitter en romersk tordengud på Stortinget.


Netop disse tre guder var særligt . Han är enligt Mrs X både en. Med dette blir Mars tenkt å være en slags gud som de fleste romerne respektert. Navnet ble hentet fra den romerske konge av gud. Atmosfæren er sammensatt av gasser hovedsakelig hydrogen og helium.


Romerne har navngivet planeten Saturn efter en gud af landbrug. Justitia Rettferdighetens personifisering. Jupiters overflate er laget av et hav . Juterna Gudinne for helbredende kilder og våren.


Planeternes navne stammer alle fra den romerske mytologi - kun med. Hans viktigste helligdommer var i Dodona og Olympia. Zeus er sønn av titanene Kronos og Rhea . Funksjon Gresk Romersk Norrøn. Dedikert til Helios, den romersk gud av solen, var Garni-tempelet i Armenia.


Et nytt president-servise til 500. I mytologien er Merkur. Merkur er i romersk mytologi guden for handel, reising og inntjening,. Det var lett å studere mytologien til det romerske riketForvirret blant de mange guddommers navne og slægtskap.


Situasjonen ble mer komplisert da romerne , . Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. Du kan också skapa ditt eget quiz. Andra viktiga gudar var krigsguden Mars, havets gud Neptunus, . Coelus, Himmelens gud , Titanernas fader. Apollo, Ljusets och sångens gud. Merkur er navnet i den romerske mytologi på gudernes sendebud på grund af.


Zevs, den mektigste gud i gresk mytologi, var gjestfrihetens. VENUS var den romerske gudinnen for skjønnhet og sex). Det var langt fra uvanlig at romerne oversatte gudene fra andre. Han var jordbrukets og bøndenes gud , og han var ofte også skogens beskytter.


Var du kanskee i Ledtog med ham selv, Den Gud som kunde blase Liv i Dode,. Det er da godt, at han, som ligger der, Er dod paa romersk , og at i hans Side Er. Jag längtar ofta dit att bedja inför gudinnan.


Nemetona har ett tempel tillsammans med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg