torsdag 10. september 2015

Rema 1000 søndagsåpent

Det enkle er ofte det beste. Hos oss finner du middagstips og inspirasjon til både hverdag og helg. Etter hvert skal søndagsbutikkene åpnes i stor skala, skriver Aftenposten. Husk at vi har søndagsåpent i morgen å bryggen senter deler ut gratis riskrem, kaffe å julebrus ☺️. I dagens luke finner du - på gode kaker fra god bakst!


Godt til søndagskaffen eller til å fylle opp med litt godsaker i. Vi har søndagsåpent kl - helt fram til julaften. Kiwi på Ensjø som holder til . Deler av butikken er avsperret og kunder . Debatten om søndagsåpne butikker pågår for fullt. Den ligger i tilknytning til en annen og større Rema -butikk, men vil kun ha åpent på . Med ny butikk og søndagsåpent.


Butikkjeden mener de holder åpent i . Denne Pinnen ble oppdaget av Frida Tørring. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Norgesgruppen og fant over butikker med ulovlig søndagsåpent.


Avvikende Åpningstider. Stryn Torg er Stryns største kjøpesenter, og er plassert midt i Stryn sentrum. FØLGER: Dersom andre starter søndagsåpne butikker vil . Dagligvareekspert tror dette er starten på en heftig priskrig som vil gi kundene billigere . STOR OVERSIKT: Her finner du Trondheims søndagsåpne butikker. Siden da har de hatt åpent hver dag. Mandag ettermiddag stilte Reitan på Sentrum politistasjon i Oslo og overleverte anmeldelsen av 1butikker.


Ingen av dem er i Bergen. Vi åpner flere butikker i løpet av få uker, sier regionsdirektør . Hjemmesider for Trondheim Torg. Midtbyens største kjøpesenter.


Med butikker er Trondheim Torg midtbyens største kjøpesenter. Coop Oppdal har også søndagsåpent for Prix Ler, men har ikke oppnådd lønnsomhet. I regjeringserklæringen varsler Høyre og Fremskrittspartiet at de vil tillate søndagsåpne butikker. Av Bjørn-tore Sandbrekkene.


Oversikt over søndagsåpne butikker i Trondheim. BUNNPRIS ILA, Kleistgate – . Les også: Tja til søndagsåpent på Re-torvet: – Men vil vi virkelig ha det sånn? Det gjorde Rema-topp Ole Robert Reitan klart da han la fram resultatene til Reitangruppen i dag.


Anmelder konkurrenter for ulovlig søndagsåpent. Unødvendig og dyrt, mener Coop Sør-Helgelands disponent. Statsråd Linda Helleland inviterer til møte om søndagsåpne butikker.


Kulturminister Linda Hofstad Helleland (H) innkalte til hastemøte med de største dagligvareaktørene fredag. Joker består av 4butikker spredt over hele Norge. Vi er nærbutikken som dekker dine behov for daglige forbruksvarer og vi har over 1søndagsåpne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg