onsdag 9. september 2015

Svenskehandel 2018

KLAR FOR SVENSKEHANDEL ? Sverige for en uke siden - og at svenskehandelen dermed blir enda gunstigere. Skal du på svenskehandel i påska? Her er det du bør kjøpe!


Svenskene venter tidenes påskehandel i grensebutikkene, mens nettbutikken Maxgodis sender tonn godteri over grensen hver dag.

Svenskehandelen er attraktiv blant nordmennene. TV Hjelper deg har latt to eksperter fylle hver sin handlekurv for å finne kuppene du sparer mest penger på. Disse matvarene er det alltid mye å spare på når du er på andre siden av grensen. Nordmenn har aldri handlet mer i Sverige enn vi gjorde i fjor.


Mange nordmenn handler dagligvarer i Sverige. Men det er viktig å konsentrere seg om varene man sparer mye på å kjøpe - og for all del ikke glemme at det er . At mye er billigere er velkjent, men hvor mye kan du spare på en sverigetur. Alt er ikke billigere i Sverige, men det er mange varegrupper som .

Det blir daglige kontroller på grenseovergangene også i påsken. Som alltid bør du også for svenskehandelen ha en handleliste – dette er jo faktisk enda viktigere når du. Effekten er så stor at norske politikere må lære av Danmark, sier direktør Harald J. Andersen i Virke Handel.


Ifølge tall fra butikkjeden Eurocash, var det godt over 15. Matprisene i Sverige og i Norge nærmer seg hverandre, men det tenker nordmenn lite på. Kronehopp gir drømmepåske for svenskehandelen.


Litt mer enn ski og svenskehandel. Tännforsen, Sveriges største foss, er en av severdighetene i Åre. Nevner man Åre til en trønder, . Kjært barn har mange navn.


De siste undersøkelsene viser at svenskehandel er svært utbredt blant . Olav Thon-eide Charlottenbergs Shoppingcenter omsatte i fjor for litt over milliarder svenske kroner og hadde opp mot 4 . Mammas største drøm har gått i oppfyllelse: jeg elsker å . Spar tusenvis på grensehandel og bilservice i Sverige. I fjor la nordmenn igjen 1milliarder norske kroner på .

Fant du det du lette etter? Endringskommentar: Endret rekkefølgen i . Saken fortsetter under videoen). Flowplayer ABAbout Flowplayer. Dette handler nordmenn på svenskehandel. Mange lar seg friste av godteri til lave priser i Sverige.


Torgeir Hågøy mandag 29. Nå lønner det seg å dra på svenskehandel. Kronekursen gjør det stadig mer lukrativt å. Norsk handelsnæring er bekymret. Det er en oppgang på prosent.


Reiste straka vegen til Charlottenberg. Det var lenge siden sist, så faren for å . Axactor på svenskehandel. Kjøtvarer, alkohol og sigarettar er . Lysekil og tips til svenske-handel ! Jeg elsker virkelig å handle i Sverige,. Erter og kleshengere, Jesus i Devon og verdens vanskeligste konkurranse.


Foreldrenes gaveregler vekker oppsikt Tirsdag 04. Images , videos and stories in instagram about svenskehandel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg