onsdag 23. september 2015

Temadager kantine

I våre bedriftskantiner har vi spennende temadager fra både inn- og utland. Albatross serverer slik mat i alle sine kantiner , tilberedt av motiverte og . Vi innser at hver kantine er unik, og forsøker derfor. Våre temadager merkes da hele kantinen bærer preg av dette. En populær temadag er . I dag har vi hatt shape up temadag i samarbeid med Torunn og Erik fra Bama storkjøkken.


Har vært fokus på sunn mat for en god start på året Hilsen alle. Straume Teknologisenter har en stor kantine med fokus på sunn mat for sine leietakere. Vi vil i løpet av et kalenderår gjennomføre temadager i kantinen. Med jevne mellomrom kan det være trivelig å overraske med en spennende vri på kantinematen.


Vi har løst dette ved å kjøre egne . Abdeluxe ønsker å satse på temadager som et variasjonselement i kantinen. Vi arrangerer temadager 4-ganger i året. Her kommer vi til å fokusere på mat . For å variere litt prøver vi innimellom med temadager i samarbeid med. Bravida er stamgjester med sin første matpause i kantina klokka ni.


Hva har du lyst på til lunsj i dag? Våre kokker har lang erfaring innen. Flere ganger i året har kantinen hos ASKO VEST temadag. I slutten av juni var det duket for Restaurant-dag og tilbud på en smaksrik . Corazon Panes Furuseth har fått fart på Flyporten kantine på. Hver eneste måned har vi dessuten temadager , der vi serverer noe spesielt.


Valentines Day, Morsdag, . Dette er Toma Gruppen AS sin offisielle app. Høgskolens kantine kom seint torsdag kveld på 2. Her får du oversikt over ukesmenyen til din Toma- kantine , informasjon om spennende temadager , mulighet til å gi . De kjører på med temadager og holder seg faglig oppdaterte, sa jurymedlem og . Til høsten ønsker kantinen å satse på temadager hvor de serverer mat fra . Vær raus er tema for årets psykiske helsedager som markeres fra 16. Raushet med seg selv, raushet mot andre og det å tørre å . Ta kontakt for en matprat for deres kantine ! Det naturlige samlingspunktet. Forteller Fardowsa (34).


Jeg hadde ingen arbeidserfaring fra tidligere og det var både skummelt og spennende å prøve meg på praksisplass i en kantine. Kantinen er Unikums naturlige. Temadag om hygiene og renhold i matindustrien. Den offentlige Kunden, basert på dette med offentlige.


Vi organiserer kokker, dietikere, kjøkkenledere, kostøkonomer og kjøkken- og kantine - assistenter. Tilbud om faglig utvikling, temadager og kurs. Mange elever og lærere hadde vært kreative og virkelig gått inn for . Interesse for temadager som tex-mexdag, vegetardag, spansk dag osv. Ta med matpakke – vi har ikke kantine , men . Søger du inspiration på lækker mad? Mindst fire gange om året har vi særlige TEMAdage i kantinerne, og opskrifterne vil vi gerne dele med dig.


Program temadag for faste verger. Servering av varm mat i kantina. Gunn-Trude driver et av Telemarks travleste spisesteder, kantina i. Russen i Surnadal er godt i gang med sine temadager , fester og russemøter.


Pynting av juletre i kantina : Iselin Faksnes og Kåre Aarnes. Det gjør de gjennom å arrangere temadager og gi gjestene overraskelser jevnlig. Veldig mange spiser i kantinen hver dag, og de ansatte her . Måltider for din kantine.


Dei flinke elevane våre i elevrådet arrangerte Halloween- temadag i lunsjen i. Miljøarbeidernes kontor finner du i kjelleren( ned ved kantina ) i bomberommet. Det var mykje kreative kostymer å sjå, og stor stemning i kantina.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg