tirsdag 31. mai 2016

Amfi verdal ledige stillinger

AMFI Verdal - Ledige stillinger. Dersom vi har ledige stillinger på senteret, ser du disse her. Les den relevante stillingsannonsen for informasjon om stillingen og hvordan du søker. Byggmakker Levanger søker en utadvent og serviceinnstilt selger i butikk og kasse. Stillingen er et årsvikariat i. ARBEIDSOPPGAVER: Betjening av . Sommerhjelp, Prosjektleder, Vi Ser Etter Deg Med Elektro- Og . Ledig stilling Denne stillingen har utløpt er ikke aktiv.


Firmaet har drevet Mix-kiosk på Bobyn, Verdal siden 2002. Vi er arealmessig en stor blomsterbutikk midt i kjernen i Verdal sentrum, på Amfi Verdal. Vi er få ansatte, med et godt samhold og godt arbeidsmiljø.


Nye ledige stillinger på Magneten! Klikk her og se om dette er noe for deg. Pages Liked by This Page. Det enkle er ofte det beste.


Hos oss finner du middagstips og inspirasjon til både hverdag og helg. Om REMA 10Ledige stillinger. REMA10Råde søker Ekstrahjelp med mulighet for fast stilling, over år.


Se alle våre ledige stillinger her. Kid Interiør Amfi Ørsta søker butikkleder! En ung kvinne omkom etter en frontkollisjon på Eved Bobyn kjøpesenter i Verdal. Ulykkesgruppen fra Statens vegvesen ble sendt til Verdal.


Jobb: Ledige stillinger i Adresseavisen . Interoptik Verdal tilbyr alt innen briller, solbriller, kontaktlinser og synsundersøkelser. Ledige jobber som passer for ungdom og studenter i Moss. Floriss Amfi Moss søker ekstrahjelp. MINUTTER DANSEHISTORIE. Stort utvalg av husholdningselektronikk innenfor for data, telefoni, spill, audio, video og hvitevarer.


Butikker over hele landet. Se ledige stillinger hos oss på Magneten, blant annet hos en helt ny butikk som åpner om ikke så alt for lenge ;). Klimanøytral mjelkerute Se hvem som løp til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg