torsdag 19. mai 2016

Hytte ved ørretvann

Straumstu ligger Finnvollvatnet med tilgang til flere fiskevatn i umiddelbar nærhet. Flott utgangspunkt for fiske og toppturer . Egen terrasse, grill og benker. Båt er inkludert i leia. Det er ingen umulighet med ørret opp mot kg i disse vannene – kanskje også .

Flott feriehus med stor terrasse og eget grillhus. Nydelig plassert ved Holsavatnet. Kort vei til Førde med alle fasiliteter . Gjennomsnittsvekt på fangsten av ørret i Nordmannslågen er ca 8gr. Fisket her passer for. I Elva Besså som renner ut rett ved hytta er det også fint å fiske.


Argehovd tilbyr fem hytter for utleie. Oppholdet passer for fiske- og turinteresserte.

To av hyttene ligger på gården med utsikt mot elva Kvenna og tre andre ligger . Store fjellområder rundt Granbostad gjør det til et godt egnet sted for fjellfiske. Hva med å satse på fiskelykke på Solrenningen turisthytte i Stølsheimen? I Solrenningsvatnet, som ligger rett ved hytta , er det masse fin ørret.


Hallingdal er et fiske-eldorado og litt til! I fjor meldte NRK at den lokale storfiskeren Martin halte opp ørret på to timer(!) i Holsfjorden. Utleie av eksklusiv jakt og fiske med hytte.


Vesle-Børsjøen på 3mål. Hytta har en fantastisk beliggenhet rett ved vannet Valsjøen som kan by på flott fiske etter både ørret og røye. Statskog har store, sentrale eiendommer med jakt- og fiskemuligheter og utleiehytter på Østlandet. Sted: Kråkenes, Vågsøy kommune. Hytten ligger i naturperlen Kråkenes, ei ensom bygd ut mot storhavet.


Like ved ligger et fint, lite ørretvann med gode . Her finnes det splitter nye hytter med sengeplasser og et flott servicehus. Vingelen nasjonalparklandsby tilbyr overnatting på hytte eller seter. Noen hytter ligger ved fine ørretvann i fjellet.

Det er kjent som et godt fiskevann for ørret , og her kan du leie båt og kano, og kjøpe fiskekort. Her er det hytter fra til 1kvadratmeter. Finn roen på Puttsjøkoia - hytte ved fiskevann ledig fra juni. Prøv fiskelykken i Renaelva - her er det tatt ørret på over kg Sjekk ut elva her: . Hytta ligger ved Presttjern ca meter fra vannkanten. Koselig hytte til leie hos ÅL JFF.


Vannet har rikelig med fisk både ørret og sik. Her i Lierne er det kjempeområder som er lett tilgjengelig, og som huser virkelig stor ørret. Det er mulig å bestille en flott hytte ved Nybusjøen for overnatting, denne bestiller. I tillegg leier jeg ut hytter og fiskerett. I Nybusjøen finnes det rikelig med ørret og hvert år tas det mye fisk på 300 . Gytebekken bak hytta produserer mye ørret.


Isen går tidlig på Tangentjernet. Det er fint å fiske fra flytering der inne, og ofte brukbart . Midt i Raulands mest attraktive skiområde er det nå til salgs en nær 1. Granåstjernet har fra mange år tilbake vært en perle av et ørretvann , og vi bruker i dag betydelig med ressurser på kunne vedlikeholdet vannet for å kunne ha et . Her finner du godt utstyrte skogshytter til leie ved fiskevann. Krokvasslia skog ligger i hjertet av Skjellingen Villmark på vestsiden av Randsfjorden med . Overnatting i hytte og lavvo, og leie av båt ved Småvatnan Overnatting i. Daningan er et svært attraktivt område for fiske etter ørret og røye. Variasjonen av fiskeplasser er stor, noen ligger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg