tirsdag 17. mai 2016

Sjokoladekonfekt med salt karamell

Kombinasjonen søtt og salt gjør seg godt i så mangt, og konfekt er intet unntak. Sammen blir det en perfekt balanse! En av mine absolutt store svakheter er salt karamell , og da gjerne i kombinasjon med sjokolade.


Du får ca sjokoladekuler ut av denne oppskrifta. Trøfler med salt karamell. Jeg har fått en liten åpenbaring når det kommer til trøfler. Med det rette utstyret er det lett å lage fylt sjokoladekonfekt ! Denne oppskriften på konfekt fylt med deilig flytende karamell er utrolig go så jeg vil. Før du starter på sjokoladekonfekten bør du ha karamellsausen klar.


Deilig og god sjokoladekonfekt med marshmallows, karamell og peanøtter. Hjemmelaget sjokolade med marshmallows og salte peanøtter. Havsalt og sjokolade er perfekt konfekt-kombo! Sjokolade, marsipan, nøtter eller karamell.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Hei, Snickerskake i langpanne er superpopulær her på bloggen, både med lys sjokoladeglasur og mørk sjokoladeglasur. Nå kan jeg fortelle dere noe kult: . Eller om du vil: Fancypants-versjon av Twix. Det er salt og sprøtt, søt karamell og sjokolade utenpå – og det er godt!


Valentineshjerter av sjokolade med salt karamell. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Kok kaffe eller ta et glass vin og spis den deilige sjokoladekonfekten.


Rocky road er en sjokoladekonfekt av melkesjokolade, peanøtter, marshmallows og karamell , og lages på bare minutter. Den er forresten uten tilsatt sukker! Har du spist BOUNTY sjokolade før?


Dette er hjemmelaget Bounty, bare at den har smak av salt karamell. Namnam, disse sjokoladene med havsalt karamell er sååå gode! Hvit sjokoladekonfekt med brunostkrem. Salt og søt sjokoladekonfekt med nøtter, karamell og marshmallows ! Bland sjokoladen sammen med karameller , nøtter og marshmellows. Sukker med saltkaramell som gir en god smak til teen eller latten din.


Flere av våre konfekt-smaker har vært med når vi har vunnet konkurranser med kokkelandslaget – som vår populære konfekt med salt karamell. Makroner og sjokoladekonfekt. Ferske makroner med spennende smaker, vi kjøpte bla.


Jacobs utvalgte sjokolade er fyldig og god med utsøkt smak. Laget av beste kvalitet og med høyt kakaoinnhold. En skikkelig klassiker, laget av sjokolade, karamell og salte nøtter. By Mia Comments Det er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg