torsdag 19. mai 2016

Enebolig til salgs åsane

Vurderer du flere alternativer? Salhus - gammel, ærverdig enebolig beliggende ytterst på Salhus kai. Barnevennlig og attraktiv . På FINN finner du hele markedet - med leilighet, enebolig , rekkehus, småbruk, tomt og rorbuer til salgs.


Finn: eiendom til salgs til de beste prisene. Vi har eiendom til salgs oppført soenebolig åsane , fra 4. Attraktiv enebolig med gode kvaliteter i rolig og barnevennlig område. Letter du etter bolig i Åsane ? Bonava skaper nye boliger og nabolag som mennesker føler tilhørighet til.


Klikk her for å finne ditt nye hjem. Vi har spesialkompetanse på å selge bolig i Åsane , og gir deg tilgang til flere kjøpere gjennom vår boligmatch. Sjekk også våre boliger til salgs i Åsane. Søk blant våre boliger til salgs på Vestlandet! SANE SENTER - Lys og trivelig 3-roms leilighet med garasjeplass og innglasset balkong . En gratis tjeneste fra finn.


SANE - Påkostet og flott enebolig i barnevennlige omgivelser. Innredet utleiedel (Ikke godkjent). Mer informasjon om eiendommen. Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Sentral og attraktiv beliggenhet. Finn oversikt over boliger til salgs i ditt område. Søk på ste type bolig , pris og areal.


Vi setter høye krav til våre meglere – vi er derav ekstra stolt over å kunne vise til at PRIVATmegleren Nord har mottatt kjedens . Her finner du våre boliger til salgs i Bergen. Stongafjellet - Nydelig, nyere enebolig med meget gode kvaliteter og flotte,. Gangavstand til Åsane senter mm. Nye leiligheter og tomannsboliger i Åsane - et klokt sted å slå rot. Det er ingen tvil om at annonsering av bolig er en vesentlig del av et godt salg.


Eiendomstype: Leilighet, andel. I en tid med stadig mer digitalisering er kanskje ikke PrivatMeglerens nyeste . På en landlig og solrik tomt, der skog og fjell grenser til det sentrale i Åsane , ligger Eikelunden. Høybråten - Lekker og nyoppusset enebolig - bad - godkjent utleiedel - sogner til . Til salgs Solgt Alle 76.


På høyden like bak Haukedalen skole i Åsane skal ByBo bygge boliger i det som engang var en tett skog. Enebolig - Straumsgrend. Vi har nøkkelferdige leiligheter og hus til salgs i Valestrandsfossen, Osterøys. Kanskje madammen vil til IKEA i Åsane – min. I Arna og Åsane tok det mer en dobbelt så lang tid å selge en bolig i juli,.


Den Nationale Scene i . Ved utgangen av juli var det 9. For Bergens del er det området nordøst i Arna og Åsane som økte mest. For en uke siden ble Erik Andersens enebolig på Hylkje lagt ut for salg. Kort gangavstand til dagligvarebutikk og bussholdeplass. Flotte turstier, turterreng og . Kjøpesenter i underetasjene.


Frister det å kunne kjøpe ferske rundstykker på økologisk bakeri? Handle sesongens trender i mer enn butikker? Vi skal bygge ut et flott boligfelt beliggende i Haukedalen i Åsane. Innholdsrik og moderne enebolig. Nydelig arkitektonisk enebolig på praktfull og solrik eiendom.


Nyt solen fra morgen til. Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT! Planlegging, Salgsstart , Byggestart, Innflytting. Kjør gjennom Åsane sentrum og fortsett ca. Vi tilbyr kostnadsfri og uforpliktende verdivurdering av din bolig eller leilighet.


Fornøyde kunder som solgte sin bolig. Vår erfaring tilsier at det å begynne med å be om en verdivurdering vil føre til salg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg