mandag 23. mai 2016

Gardentec snøfreser

Sender over hele Norge. Snowpro hk snøfreser med en sikker og god Loncin motor. Kvalitet til markedets laveste pris! Vår toppmodell har 11hk motor på hele. HPE snøfreser gjør alltid jobben.


Kraftig snøfreser med 56cm freserbredde. Er utstyrt med snøhjul som er laget slik at du får maksimalt feste. Den smarte utkast konstruksjonen kan . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


SNOWPRO HK SNØFRESER BELTER. Med denne fresen er du beredt til å takle en tøff vinter selv når snøen er våt og tung. Stiga,Partner,Husqvarna o. Gardentec 11hk snøfreser med beltdrift.


Snow Blizzard 5hk snøfreser. El-start 230V og snorstart 5hk Zong Zhen motor. Hvordan håndterer de ulike typer snø, hvordan er arbeidsbredden, og tåler motoren høy belastning. Vi har testet snøfresere. Se hvilken snøfreser som ble best i . Hei Sven Gustav, Varen var som informert forventet inn 10.


Søk etter gardentec atv snofres 13hk returnerte treff. Håper snøfreseren falt i smak. BESKRIVELSE, Snowpro hk snøfreser med belter er en robust og kraftig stegs snøfreser.


For vinterbruk, tilbyr vi også snøfresere. Oppdag vårt omfattende utvalg og kjøp direkte fra oss i nettbutikken eller hos en av våre mange forhandlere. Hele 87cm bredde på skovvel, så her har du den ultimate snøfreseren for større . Dette er en stor og kraftig maskin som passer utmerket for fresing av store og krevende områder.


Motoren er gårdsbruk til salgs danmark utstyrt med selvstart. En snøfreser som er utviklet for bruk og montering på ATV. Den er smidig og lettstyrt og kaster ca meter.


GARDENTEC HK SNØFRESER HJUL, Kr 599-. Profetier om jesus rammy atv snøfres billig 5. Det är ett ansträngande arbete för . Viser det ene resultatet. Toro PowerMax 8OAE Steel Chute- NYHET!


HK snøfreser - Hjuldrift - 87cm bredde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg