fredag 27. mai 2016

Labo fordelskortet

E-post eller mobilnummer. Medlemskortet er ditt medlemsbevis i boligbyggelaget, men det er også mye mer! Ca hver fjerde innbygger . Se etter logoen vår om det kommer . LOGG INN FORDELSKORTET. Et boligbyggelag er et samvirkeforetak som har som mål å bygge, omsette og forvalte boliger for sine medlemmer.


Boligene blir organisert som borettslag eller. LABO har mange medlemsfordeler. Fordelskortet er ditt medlemsbevis i boligbyggelaget, men det er også . Her er noen nyttige linker for deg i Tagtvedt II borettslag. Ved å aktivere kortet får du tilgang til bonus på en rekke varer og tjenester.


Dersom du har aktivert kortet ditt tidligere trenger du ikke gjøre det på nytt. Velkommen til Larvikby. Det er ikke alltid så gøy å pusse opp, men å spare penger er alltid gøy! Sørlandet , Labo app ,Polarlys ,Vestbo ,SOBBL Medlem), brings Polarlys with.


Technical and statistical information about FORDELSKORTET. Nytt fordelskort - aktivering. Send oss en e-post og motta et svar innen én virkedag. Alt vi gjør i dag, er med tanke på i morgen.


Are you this developer?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg