onsdag 18. mai 2016

Hundekjøring sunnmøre

Publisert av privatperson. Deltakerne får tildelt sitt eget . Hvis du har lyst på en fartsfylt opplevelse i det norske vinterlandskapet, kan hundekjøring være midt i blinken for deg. Dagen begynner på deres hotell, hvor du setter deg ned med vår guide og diskuterer dagens rute.


Dette er en tur som vil gi deg en smak på hva hundekjøring er. Kanefart er sammen med hundekjøring , den mest populære aktiviteten i.

Haukeli Husky tilbyr hundekjøring fra Tjønndalen i Arabygdi hver dag i vintersesongen. Det tilbys rundturer på ca. Hundespannkjøring i naturskjønne omgivelser, vandreturer, guidede skiturer, kanoturer og kanoutleie, huskyvandring med kløvhunder - Beito Husky Tours tilbyr . Alle voksne får tilbud om eget hundespann, barn sitter i sleden.


Vi drar ut på tur til vår koie i Pasvikskogen. Koia ble i sin tid bygd for skogsarbeiderne i dalen, . Eventyrlig moro og en aktiv opplevelse med nærkontakt med både dyr og natur. Passer for alle som liker å være ute i friluft! Her har du muligheten til å få et .

Videre drar vi til Melkefoss og besøker våre hunder, kommunens største sledehundkennel. Her får vi prøve oss på en liten runde med hundespann. Hundekjøring Turlederen kjører sitt spann foran og deltageres spann vil følge etter. Du behøver ingen erfaring med hundespann, bare lysten til å prøve noe nytt. To voksne hundekjørere ble i 10-tiden lokalisert i Rendalen og brakt i sikkerhet i en hytte i nærheten.


De ble tatt med til i hytta for å få varme i . Likes, Comments - Sverre K. Dog sleigh rides is a very exciting activity, which few of us have tried. The dogs, which are of the type Alaskan Husky, are pulling a sled where . Mener hundekjører gjorde hærverk på skiløypene. Viser turer og aktiviteter med nøkkelord hundekjøring. Vi fant dessverre ingen aktiviteter som passer til søket ditt!


Prøv å endre søkekriteriene eller bruk andre . Hun driver aktivt med hundekjøring og friluftsliv. Dog sledding at Langedrag Nature Park We arrange dog sledding trips. You can drive your own team of 4-dogs in front of the sled or . Tilgjengelig under CC BY-NC 4. Jeg driver med hundekjøring på fritida, så derfor passet det meg fint å.

Sunnmøre utgjør hun den ferskeste trioen på huset. Jeg henger ikke helt med i tråden her rookie og aditarod? Verdens første profesjonelle langdistanselag innen hundekjøring er lansert,. Bli med på teltturer, downhill-sykling, klatring, hundekjøring og 17.


Jeg har gått ett år på fhs grader nord som ligger i Malangen. Der gikk jeg hundekjøring og friluftsliv. Sysselmannen minner om at hundekjøring med vogn skal skje på vei. Vi har hatt en prat med Roger Aure som.


An exciting hands-on experience and highly popular Summer and Autumn activity. Our huskies are always happy to go for a run! Visit our huskies and try dog . For en hundekjører er det å måtte vente på sledeføret en alvorlig . Tinderangling i Molladalen, Ski og surf 2. VN Hundespann foto-Langedrag. Thisted Gymnasium og HF-Kursus. Hva får man til på en langhelg i Dolomittene med to gode skikjørere, tett tåke, tidspress og masse øl?


Kennel navn: Team Fraspark. Og litt hundekjøring når eg har tid. Lokalaviser: Sunnmørsposten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg