torsdag 3. september 2015

Russen

For timer siden - RUSSEN FORSTYRRER: Karin Vethe fra Holmestrand mener russen forstyrrer folk for mye på nattesti særskilt i påsken - lenge før mai når . Historisk bygger den dels på en dansk tradisjon hvor elevene . Politiet vil møte russen og ta opp Ios- volden. Vi må ha politikk som tar hensyn til at russetiden er kommet for å bli. Hvilken farge får du egentlig på russedressen?

Og kan du være russ på vg2? Her får du svar på det meste du trenger å vite om russetiden ! I Oslo har det natt til fredag vært slagsmål mellom russ , og politiet i Innlandet har på en drøy time fått klager om bråk. Støy har det også vært i Rogaland.


Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler russ. Disse russejentene har millionbudsjett. Nå er de klare for fest: – Veldig mange spør oss om plass.

Ikke alle er like heldige som russen. William (5) og Aurora (9) ryddet sammen med russen. Russejentene brukte 250. Ungdomsskolejenter stripper for å få være med russen.


Her tar russen bilde med innbruddstyven. For dag siden - Natt til mandag fikk politiet i Innlandet klager på russen. Brødrene Andreas og Mathias (22) bygger buss for russ fra hele landet.


Finnmark- russen reagerer hoderystende på historiene sørfra: – Utrivelig om det drives selektering på grunn av vekt og sosial status. Marthe (19) og Elvine (19) jobbet i timevis på festival for å kunne betale russebussen. Oppdragsgiveren unnlot å betale, og har sluttet å ta telefonen lurt . RUSS : Ein stor russefest blokkerte natt til sundag vegen forbi Melsvatnet i Time. Fersk undersøkelse viser tydelig sex- og drikkepress blant russen. Drammens- russen kåret beste buss: – Folk har vært helt sykt flinke.


Giftinformasjonen ved Folkehelseinstituttet har undersøkt nokre av russen sine knutereglar. Fleire av reglane handlar om å drikke ei viss mengd alkohol på tid . Vi ønsker å formidle at russen også er hyggelige mennesker .

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Fortvilet småbarnsmor: - Lurer på hvordan resten av russetiden blir når det starter. Klagene har strømmet inn til politiet - nå ber de russen om å tenke seg om . Ti klager på russen i natt: – Gjengangerne kan måtte belage seg på. Media error: Format(s) not supported or source(s) not found.


Informasjon om og for russen ved Skien vgs. Her vil pengene gå uavkortet til kreftforeninga, . Statens vegvesen vil at alle russ skal ha en trygg og fin russefeiring. Martine (17) advarer andre russ : Sitter igjen med en kjeller full av dopapir og tom sparekonto . RFSU gjør også hvert år diverse aktiviteter mot russen frem mot russetreffene og russetiden. I tillegg til å være tilstede på flere arrangementer selv, . Det ble rulling, grillmat og neglestell da beboerne ved Ullerud Helsebygg i Drøbak fikk besøk av Follorussen tirsdag.


Det er alle tiders, sier Marit Hansen . Nå er årets russestyre ved Notodden videregående skole valgt. Askim videregående skole setter igjen opp en knakende revy med mye trøkk, musikk, dans og drama. Vi garanterer god stemning og gleder . Espen (28) ble alvorlig skadet fordi en sjåfør tastet på mobiltelefon. Han har et budskap til årets russ : – Ikke vær ham! Sett egne grenser – også for sex . Det første kullet som risikerer å bli hetsa og mobba og tilsnakka av mindreårige.


Ungane er blitt klimaprofetar, russen er . Hotelldirektøren stoppet russens festplaner på Dr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg