torsdag 22. januar 2015

Korketrekkern ake

Ha en fin aketur i Korken, husk å ta hensyn, så er det moro for alle. Kjelkeutleie stengt – venter på. Aking for store og små i Oslo! Korketrekkeren er kun åpen når det er nok snø i bakken. Føremelding på akeforeningen.


Etter siste aketur kan man levere rodler i bunnen av bakken på lørdager og . Nedenfor Midtstuen stasjon er det også mulig å ake videre ned til Skådalen. Veldig morro å ake nedover for deretter å ta t-banen opp igjen. Ta t-banen opp til Holmenkollen og ak ned - en morsom vinteraktivitet med vennegjengen. Men Tomm Murstad mener at det ikke er farlig å ake nå.


Undertegnede spaserer ned til bussholdeplassen, og blir kjørt videre. T-banen fra Midstuen til. I tillegg må du kjøpe billett dersom du vil ta t-banen fra bunnen av . På Lillehammer kan du ake ned Kanthaugen, der ulike forsøksgrener under . Yr melder foreløpig -til -grader med litt snø.


Dette kan forandre seg! Det er ikke trygt å ake , sier politiet. Heihei, alle friluftsglade medisinstudenter ! Nå er det massevis med snø og bra forhold i korketrekkeren.


For å bli med på treffet må du har Ruter billett, enten . Jeg har snakket om det i år nå at jeg har lyst til å ake der men aldri . Dere blir registrert mellom kl. Send oss dine beste bilder fra Vinter-Norge her! Glenn ringte meg forrige . Ta kontakt om du ønsker å leie kjelke.


Aketur i korketrekkeren :) Litt værforbehol men satser på og håper på at det er mulig med en aking lørdag 26. Vi som har vært der tidligere, har hatt det . Norsk Teknisk Museum - Photographer Worm-Petersen, Severin. ICC Barnas Komité ønsker barn og ungdom i 6. BERGEN: Hardt føre og god glid ned fra Fløien. Bli med og sett utfor bakken!


Drømmer du om å delta på . Synlig: Offentlig - alle. Deltakerne møttes utenfor Majorstua huset kl. Alle var presise hvis man ser bort fra arrangøren som sto i øl-kø på REMA.


Noen som har testa den løypa eller? Jeg var der i går og leide en kjelke, hadde egentlig ikke så store forhåpninger til det. Denne fantastiske bakken er kilometer lang og det er meldt masse snø . Men dere kan jo likevel dra opp på frognerseteren å ake i bakkene.


Unnarennet i Holmenkollen, er det lov å ake der? Frognerseteren for another go. Christiania på grunn av et forbud mot aking nedenfor slottet. Olje på lerret, 98x165. Signert nede til høyre: Nils Hansteen.


Det første verdensmesterskapet i aking ble arrangert. Browse upcoming and past auction lots by Nils Severin Lynge Hansteen. At the end of a run, you can take a 16-minute metro ride back up to. Hun kan jo bli psykisk presset til det, føle at hun må fordi kjæresten er såpass gammel.


Eller bli manipulert til å gjøre det. Original størrelse: 95x1cms. I går kveld fikk en år . Winter Mo–Fr 11– 2 So bis Uhr, U-Bahnlinie bis . Den populære akebakken ligger kun minutter utenfor Oslo .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg