onsdag 21. januar 2015

Åsnes breidablikk feller

Kortfeller frå Åsnes er produsert av den renommerte felle produsenten. Allsidig jaktski fra Åsnes uten stålkant. Han sa også at han opplevde at Åsnes ski med feller sliter med (dyp).


Du kan ha både kort og langfeller på breidablikk skiene. Breidablikk har integrert feste for Åsnes kortfeller. Feller til Åsnes Nansen - Ski og vinter inkl. Veldig god ski for turar med skifeller. Meget stabil jaktski for hundefolk da den ikke har stålkant.


Kortfellesystem som fungerer utmerket, feller fåes selvsagt i . Nansen fjellskipakke med kortfeller , staver og sko. I denne videoen kan du lære mer om kortfellene til Åsnes og hvordan du kan tilpasse og behandle. Skifeller Mohair Langfell, 45mm X 210cm. Det tar bare et øyeblikk å legge på og ta av feller , og de er akkurat passelig til at man får godt feste oppover.


Skien har derfor ikke stålkant. Fellene gir svært godt feste samtidig som mye av gliden bevares. X-SKIN mm NYLON 49- 030. MOUNTAIN RACE Åsnes MOUNTAIN. Learn more about Åsnes on Revolvy.


BREIDABLIKK HUNTER BC SKI Åsnes BREIDABLIKK HUNTER BC SKI 3 . La også på kortfeller på skiene, men synes dette ga overraskende dårlig gli. I tillegg til ski, produserer Åsnes også solide turstaver og har spesialisert seg på tur-og eksepdisjonssegmentet innen. De fungerer fint med feller (bruker langfeller ). Jeg har smørefri løypeski, med mulighet for å putte på feller. Ute og tester nye fjellski, på lett skareføre.


Senior, Felleski, Fjellski, Vekt. Instagram #åsnesingstad hashtag medias. Fantastisk gode ski i løssnø i skog! Combifix felle skal installeres. Derfor har vi laget en kort video som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg