onsdag 14. januar 2015

Koppkake i micro

Koppkake - Cake in a cup sjokolade. Da ble den helt nydelig! Brownie in a cup er en kjapp variant av den amerikanske sjokoladekaken, som stekes i kopp i mikroen.


Sjokoladekake i kopp spises rett fra koppen og er enkel . Siden mikrobølgeovner har ulike styrke, vil steketiden variere fra mikro til mikro. Det er derfor lurt å følge nøye med mens kaken steker i mikroen . Ha i egg, melk, vaniljeessens og olje og rør med en teskje til du får en glatt deig. Alt du trenger er fire ingredienser og en mikrobølgeovn, så har du en sunn og god kake med herlig smak av sjokolade.


Sunn sjokoladekake i kopp er full av . Gulrotkake i porsjonstørrelse er perfekt når du bare vil ha litt å kose deg me uten å lage en hel kake. Denne er laget med litt grovere mel og med mindre . Kos deg med en deilig kopp med sjokoladekake. Kake i kopp på minutter! En enkel sjokoladekake som spises rett fra koppen.


Rør saman, steik i mikro på to minutt og nyt. Du blandar saman kakerøra i ein kopp, steiker den kjapt i mikro og et rett frå koppen. Lag kake i mikrobølgeovnen! Har du ikke vanlige former er kopper fullt brukbare.


Kommer svigers på overraskelsesbesøk eller har du bare lyst på noe kjapt og godt til kaffen? Det raske supertipset får du her. Men en koppkake kan alltids fikses i nøden.


Micro har liksom vært litt 80-tallet, og for min del blitt brukt mest til. Det var inntil jeg oppdaget Mugkake, Cake in av cup, koppkake , eller som . Bland alt sammen og hell i en kopp eller lignende som kan være i mikro. Smør deretter en form som tåler mikro med smør, helle deigen opp i og sett i mikro. Heldigvis hadde jeg microbølgeovn , og den kan faktisk brukes til baking. Kopp- kake er kjekk å ha i båkhånd når man plutselig får stort behov . Selv om mye av cluet med denne kaken er at den er kjapp å lage i mikro , synes jeg også at det er et godt poeng at dette er kake til én person.


Oppskrift på sjokoladekake i mikro. Noen kaller den “the most dangerous cake in the . Ble fysen på noe godt ikveld og da ble det en koppkake. Ser kjedelig ut, men smaker himmelsk når søttrollet slår til. Enkelt og greit kake som lages i en kopp. Dette er kjempemorsomt å lage sammen med ungene.


De får hver sin kopp og lager sin egen kake. Kan jeg bruke revet kokos i steset for kokosmel, og kan jeg steke den i ovnen i stedet for i mikro , hvor mye i så fall? Trenger du Korrugert plastrør (K-rør)? Vi har et godt utvalg AV Korrugert plastrør ( K-rør).


Du må prøve deg litt frem fordi effekten kan variere fra micro til micro. Jeg har endret en del på . Cable de datos micro USB transpirable REMAX LE 2. Recept på en riktigt snabb muggkaka, som kallas både mug cake och cake in a cup. Superenkel att laga i micron när du är sötsugen men inte orkar baka.


Bland til du får en jevn røre – koppkake. Hvis du ikke har en mikro kan du bruke en ovn. Sånn ble resultatet #128578; Det finnes mange . Tilberedningstid: minutter.


Kostholdfavoritt, i en kopp, kake , kosestun målti micro , næringsrikt, sjokoladekake, SunnIngen kommentarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg