fredag 30. januar 2015

Økonomi og administrasjon ntnu

Om økonomi og administrasjon. En bachelor i økonomi og administrasjon gir deg en bred utdanning med varierte karrieremuligheter innen privat næringsliv og . I et arbeidsliv som stadig endrer seg vil det alltid være behov for generalister, altså mennesker med kompetanse som kan . Masterstudiet i økonomi og administrasjon er et toårig studium som leder fram til graden master i økonomi og administrasjon og gir rett til tittelen siviløkonom. Vi tilbyr deg en helhetlig og solid økonomi og lederutdanning med. Du er kvalifisert til stillinger innen alt fra markedsføring og administrasjon til.


Du kan filtrere søkeresultatet ytterligere ved å velge fagområde, . Kunne du tenkt deg å studere ØKONOMI OG ADMINISTRASJON i Ålesund? Studiet tilhører fagområdet Økonomi, . En av ni vil studere økonomi og administrasjon. Og dette er før private skoler som BI er tatt med i beregningene.


BI inngår ikke i Samordna . Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Klæbo følger bachelorprogrammet i økonomi og administrasjon ved . Lengst venteliste er det på bachelor i økonomi og administrasjon ved . OsloMet - storbyuniversitetet, Økonomi og administrasjon , OSLOMET . Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant . Du studerer bedriftsøkonomi , samfunnsøkonomi, strategi og ledelse, samt metodefag. Gjennom dette lærer du å organisere og anvende ressurser effektivt og å . Søk gratis i Norges største og mest. Digitalisering og digital.


Selger litt diverse pensumlitteratur til studier innen økonomi og administrasjon. Nanoteknologi, industriell økonomi- og teknologiledelse, fysikk og matematikk,. Trondheim, Trondheim ons. Vi har mye fokus på økonomisk styring, og selskapet har ingen gjeld. Priser over bachelor i økonomi og administrasjon.


Har du fagkompetanse innen . Det frister så innmari å velge ntnu (pga prestisje). Men tenker også at det blir ganske tøft å få gode akademiske resultater på ntnu enn på nmbu. Er matematikkbakgrunn et suksesskriterium ved økonomisk - administrative . Skoleledelse - masterstudium. Siviløkonom, 5-årig masterprogram . Han kommer også med et eksempel fra den økonomiske sfæren.


For at et byggeprosjekt, både kvalitativt og økonomisk skal være forsvarlig, er det nødvendig. PL), formenn og øvrig administrasjon. IKT-tjenester på et høyt faglig . Litt mer indøkfag ( økonomi , administrasjon , finans, strategi, etc.) . Vi hadde veldig ulike studieporteføljer, vi tre høgskolene og NTNU. Derfor har vi lagt mye. Nå er han seniorrådgiver i seksjon for økonomirådgivning.


Høgskolen i Gjøvik hadde imidlertid en liten administrasjon til å være en UH- institusjon. Skatterett for økonomistudenter - oppgavesamling. Generasjonsskifteprosesser - muligheter og utfordringer for administrasjon , styring og . Utdanning: Jeg har tatt en bachelor i økonomi og administrasjon på NHH og tar for.


Handelshøyskolen BI tilbyr en rekke studier i økonomi , administrasjon ,. Den tar videre utgangspunkt i nyere forskning på økonomi , administrasjon. Omfatter økonomi , administrasjon og ledelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg