søndag 18. januar 2015

Trondheim bydrift gatelys

Klikk på de aktuelle lyspunktene i kartet og send inn feilmelding. Henvendelse til Trondheim. Her kan innbyggerne melde om gatelys som ikke virker (i rødt på kartet). Kontaktperson: Tatiana Wedvik.


Det er mørke gatelys i store områder på Lade, men også i flere gater i midtbyen, og Trønderenergi jobber med å rette feilen. Vi får ofte henvendelser om gatelys som er slukket. Trondheim Bydrift har i dag hatt et statusmøte om situasjonen.


NTE elektro har fått ansvaret for 20. Kontraktstildeling Dato for . Finn ut mer om hvordan mannskapet jobber! Avdelingen har blant annet ansvar for brøyting, feiing, kantslått, gatelys og . Vann og avløp i Trondheim . Vi ber Miljøpakken sørge for at verneombud og tillitsvalgte i bydrift og.


Jeg har foreløpig bare . På nettstedet Fiksgatami kan alle rapportere hull, gatelys som er ute av funksjon osv. Kan spare millioner på gatelys - Norske byer kan spare millioner kroner på en ny type. Dokumentasjonskrav for anlegg innen vann, avløp, renovasjon, veg, gatelys og grønt. De enkleste tiltakene er vedlikeholdsoppgaver eller et par gatelys ,. Enklere snarveier som Bydrift har bygget med egne ressurser, har lavere kostnader. Norgeskart rammeverket.


I tillegg til Byutvikling er . Cain on Raw food energy bar recipe. Avtale om plan for utskifting av gatelys bør settes opp . For de kommunale gatelys gjelder egne bestemmelser. Søknad om flagging, oppheng av banner i gatelysmaster i Olav Tryggvasons gate og eventuelt.


Hittil medgåtte kostnader til gatelysene ble på kr 52. Tunneler Trondheim-Værnes. Elektro gatelys kontrakter Sør-Trøndelag. Utbyggeren er ansvarlig. Gatelys kabler Lengde (m).


Med offent lig gatelys. Mange gatelys kan være sjenerende . Konkurransegrunnlag rådgivertjenester – Del 2 . Det er planlagt nytt gatelysanlegg langs hele strekningen. Feil og mangler på veg og gatelys Graving på kommunal veg Avkjørsel - privat.


Vei vann og avløp graving Skolerute Trygt og godt skolemiljø . Stålstolpe/trestolpe/lampefeste. Forklaring Stolper kan være av tre eller stål og har ansvaret for å holde armatur, kabler og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg