fredag 16. januar 2015

Ny get boks 2018

Get Box II skal erstattes av en Android TV-utstyrt boks , hevder Twitter-kontoen. Hevder Get skal erstatte Get. Nå kan Get-kunder laste ned.


Med den nye tv-opplevelsen på Get box II får du tilgang til enda mer innhold. Nå får du strømmetjenester rett på Get - boksen.

NY GET BOX: Torbjørn Aamodt og Espen Åtland (th) i Get lanserte i dag ny TV- boks , nytt brukergrensesnitt og nye strømmetjenester. I dag lanserer Get en ny dekoder med en rekke nyheter. Dette innlegget har blitt redigert av BizzyX78: 27. Parabol, kabel-TV og digitalt bakkenett - Diskusjon.


Kjøpt ny TV, kanalene er ikke i H selvom det står i HD? SNIKTITT: Canal Digital lanserer ny dekoderboks - Side. Fikk meg separat ruter og koblet alt av nettverk bort fra Get boks.


Wifi løsningen i de nye altibox hjemmesentralene som kom for års tid siden var både stabil og rask.

Forsvaret, Statens vegvesen og Avinor er blant selskapene som nå får ny mobiloperatør. Telia legger nemlig ned. Fremtidens underholdning vil ikke bli konsumert foran en TV-skjerm koblet til en TV- boks , nå skal alt bli digitalt. Container til restavfall Torshov Torg tor. En ny oppdatering som løser dette vil bli sendt til alle boksene i løpet av denne.


Tilbud om oppgradert Get boks 17. Med ein heilt ny og forbetra søkefunksjon vert det endå enklare å finna det du er på jakt. Med Beat på Get box II kan du lytte til tusenvis av songer frå norske og . Startboksen for alle nye Get -kundar.


Den minste og stiligaste TV- boks på marknaden, som gir deg Get filmleige, full H lynrask zapping og digital surround. Har nå omsider fått ny , og samtidig blitt lovet oppgradering til 3Mbps for at jeg ikke skulle. Get boksen har dårlig WiFi bort til TV som er meter åpen.


Android TV er kanskje en indikasjon på hvordan en eventuell ny boks fra Get kan . Get tar store ord i munnen når de nå lanserer en ny Get Box, eller Get boX som den skal kalles denne gangen. Det er hjemme de skal gi oss . Pent brukt get boks hd pvr, 2gb lagringsplass.

På grunn av omlegging av nye datasystemer, er det mange bokser som. Her demonstrerer Get hvordan de med nytt utstyr kan levere svært høye. Nå har de invitert Nettavisen til en demonstrasjon av hva deres nye. Ny firmware (systemprogramvare) er nå tilgjengelig fra Samsung support sider. Tafjord har valgt å si opp avtalen med Altibox, og går over til Get TDC som sin.


CEO i Get TDC, like etter signering av avtalen den 26. Det nye partnerskapet skal i første omgang bety at Get skal levere TV og . Dere som har Get Mikro Box Get Mikro Box overleveres til dem dere har solgt. Get boxen og ved utflytting må leieforholdet overføres til ny eier.


Til sommeren skal Eidsiva Bredbånds tv-kunder på Get over på Altibox. Samtidig øker selskapet bredbåndsprisen med ti prosent fra nyttår. Skrevet av Jimmy Wilhelmsen 10.


Luftforsvarets Byggelag har forhandlet frem ny avtale med Get uten at prisen. Kjøpet av Get og danske TDC er i boks. Vi gleder oss over å kunne introdusere deg til Get , en ny og spennende innholdsleverandør for. Distributør Easy2You leverer din nye TV- boks hjem til deg.


Hei, Jeg kjøpte i dag den nye Sonos Beam. Get lanserer i dag en helt ny tv-plattform som har fått navnet Get boX. Når jeg nå ser på TV-kanaler via GET - boksen , er det feil med lydsynkroniseringen, altså åpenbar .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg