torsdag 29. januar 2015

Enkel strikkeoppskrift genser dame

Gratis strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter Søk i oppskrifter etter kategori. Stikk: Damejakke med mønster gratis oppskrift. Feminin tröja i en enkel design men med hålmönstrade detaljer. Koble av og strikk deg en lekker genser til våren.


GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER. Supersøt jakke og kyse i enkel hullstrikk og fletter strikker du i TRYSILGARN. Se oppskrift på GILJA genser til dame , og husk at vi har mange lekre retrofarger i. Klassisk Cardigan - dame. Singeloppskrift Anina og Tilia.


Enkel Rullegenser Seta. Her har jeg laget flere strikkeoppskrifter som skal passe deg som er nybegynner, nettopp med tanke på at jeg vil at du skal kjenne på gleden og. Basic raglangenser til dame , strikket ovenfra o. Påskekylling Plukk, strikket i Fri. Kjole med krage som strikkes ovenfra og ne strikke. Spesielt velegnet til å strikke kofter og store herreplagg da fasongen vil holde bra.


Mønstrene er som regel i tekstform med enkle illustrasjoner, som gjør dem hendige å skrive ut for . Med unntak av raglanfellingen er genseren helt fri for økninger og fellinger, og det er heller ingen montering. Genseren er lett som en fjær . Hvis du skal lage en genser er det lurt å velge et garn som du liker å strikke , og som du synes det er enkelt å jobbe med. Ikke la deg lure av at . Damegenser med raglanfelling og perlestrikk.


Kit 1Håndfarget raglangenser , strikket ovenfra. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse. Ovenfra og ned- genser ( oppskrift ). Våren er her, og vi sparker den i gang med en kul og moderne damekolleksjon.


De fleste av plaggene er enkle å strikke i klassiske strikketeknikker, som . Strikkeoppskrift gratis med i settet. Dear to my Heart genser - Drops 199-7. Her finner du oppskriften til størrelse barn, herre og dame utarbeidet i samarbeid med.


Mikagenser strikkes i glattstrikk fra halsen og ned i et stykke og har raglanøking. Oppskrift : MIKAGENSER , dame. Størrelser: S – M – L – XL. Tiril Eckhoff - genser og lue i børstet alpakka. Disse lager du i bomullsgarn i vårens farger!


Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler? Du kan strikke både bolen og ermene lengre men da må du strikke de lengre før du feller av til ermehull. Aydrey sweater er en enkel V-hals genser som strikkes på rundpinne nedenfra og opp.


Dette er en bok for deg som elsker å strikke med kule mønstre og farger, for deg som. Det er like flott i enkelt som i dobbelt garn, til mer chunky plagg. Den er svært enkelt å strikke med nærmest bare rette masker på relativt tykke pinner, noe som gjør at enhver strikker kan få seg en deilig og ny genser i en fei. Velkommen til Norges største portal for kjøp og salg av elektroniske strikke - og heklemønster.


NORSKE STRIKKEOPPSKRIFTER. Heiabakk- genser strikkes nedenfra og opp. Denne genseren har et enkelt , stilrent design. Rundfelling er enkelt å strikke , og man slipper mye etterarbeid. Alle disse skattene har vi modernisert i farge og . Maritgenseren er en silkemyk og luftig genser i mohair garn!


Den er enkel å strikke , fra bunn til topp med raglanfelling. Her er tanken at du skal kunne. Test strikkefastheten ved å strikke en . Garnkostnad fra 7kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg