fredag 30. januar 2015

Oboykake med melk

En skikkelig saftig sjokoladekake som går raskt å lage! Dette er en sikker vinner som er ferdig på minutter. Send handleliste på e-post . Nå står det en oboykake i ovnen, mmm, har aldri smakt det før, men tror den blir goood. Flere resultater fra forum. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Tilsett smeltet smør, olje og melk. Bland sammen hvetemel, kakao og bakepulver og sikt i røren. Rør sammen til en deig. Hell røren i langpannen, og stek kaken . Visst man skal lage denne til gluten og uten melk har du noen tips til det? Synes du glasuren blir for tykk, kan den tynnes ut med litt melk.


Smør glasuren over den kalde kaken. Del kaken opp i passe store rektangler og . Kaken er saftig, myk og faller i smak hos både store og små. Denne Pinnen ble oppdaget av Åse Marie Olsen.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Ingredienser 1g smeltet smørdl. Oboykake - knallgo saftig og enkel sjokoladekake. Den inneholder ikke egg og melk.


Med denne oppskriften er det . Denne oppskriften fungerer like bra med både glutenfritt mel og hvetemel, så det er bare å bruke den meltypen som passer deg. Dersom du kan bruke melk , kan . Denne kaken er så utrolig enkel å lage, og den blir stor, saftig og veldig god. Husk å bruke smør uten melk. Denne saftige sjokoladekaken er laget helt uten melk , men er full av den gode sjokoladesmaken.


Oppskriften gjør det enkelt å lage en smakfull, melkefri . Er du på jakt etter en glutenfri festkake som er saftig og god? La dette stå mens du gjør resten. Sjokoladekake uten melk og egg. I en kjøkkenmaskinbolle med k- visp . Mål opp melk i et målebeger.


Hell opp i olje, vaniljeekstrakt og egg (i målebegeret – mindre oppvask vet du…) og bland raskt sammen. Uten melk : erstatt smør med margarin uten melk. Bør bakes dagen før den skal serveres. Holder seg godt i kjøleskapet, eller frys ned i biter. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise.


Perfekt til barnebursdag i travel . Benytt isåfall halvparten rømme og halvparten melk Lykke til! Denne kaka synes jeg er nydelig, og det er beste er at den er kjempe enkel å bake, blir diger og kan fryses ned! Det skal bli lett og porøst.


Smelt sjokoladen sammen med ss smør, . Hadde en oppskrift på en sjokoladekake til langpanne liggende uprøv så da måtte det bli den. Tag: sjokoladekake uten egg. Ha smør, vann og o´boy i en gryte og kok opp. Avkjøl blandingen litt.


Pisk sammen egg og sukker til eggedosis. Mens smøret smelter kan du blande melis, kakaopulver og . Vi inspirerer deg med sesongens råvarer, oppskrifter og historier. Glasuren smaker himmelsk! Selve kaken bakes også uten fett! Juster eventuelt med fløte eller melk hvis den er for tykk.


Hvis du rører et egg i glasuren, blir den blank og fin! Ha bakepapir i bunnen av formen og spray med formfett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg