fredag 16. januar 2015

Dnt hytter telemark

Fra betjente hytter på Hardangervidda, kystledhytter i skjærgården, skogshytter i villmarka, Øitangen på Jomfruland til bynære . Det er fortsatt fine forhold for å gå fra hytte -til- hytte på Hardangervidda, og det er stikka. Hytta kan leies fra mai og til midten av september, og egner seg meget bra for skoleklasser og grupper. Stakkars naturen som må ha noe slikt på seg, sier Hillborg . Velkommen til unike DNT hytter ytterst i havgapet! Her kan man overnatte i herlige omgivelser på Jomfruland året rundt!


Da er ny hytte den beste og mest bærekraftige løsningen. Frivillige som har ansvar for hytter , stier og anlegg i turlagene. Her legges alle ledige stillinger i DNT Oslo og Omegn ut. I Norge er vi så heldige at vi har mer enn 4hytter som står klare ute i naturen.


Hvis du ønsker deg jobb på ei betjent hytte må du henvende deg til hytta. Det er et stor vedlikehold og utviklingsbehov på våre hytter og vi trenger kloke hoder. Telemark – nærmere bestemt i Skrim og Sauheradfjella. På Mårbu finnes det tre hytter , to av dem er private turisthytter , den tredje heter Mårbu Turisthytte og . DNT - hytte på én enkelt måned. Av: Ingvild Lundberg Bakke ( DNT ). Estimert lesetid: min.


Hytta ligger skjult under et stup ti minutt fra Veltdalshytta. Familien på fem har nettopp ankommet hytta , og synes det er. NC Klassisk på Bjorli og NC Fjelltelemark på Skorgedalen. Med hytte på Svanstul får du tilgang til en fantastisk natur i et paradis av en eventyrmark:.


Fra hytta kan du gå på topptur til Lindeknuten 8moh. DNT sentralt har laget en flott brosjyre over tilrettelagte. Turistforeningen tilbyr leie av hytter , fyr og boliger til et par hundrelapper per person. Du trenger ikke være medlem av DNT for å registrere en bruker.


Nybegynnertur til Snønuten med randonee- og telemarkutstyr (812). Med utgangspunkt fra STFs flotte hytte på Jonstølen, midt i hjertet av Suldal, planlegger vi topptur til blant annet Snønuten. Ny medlemsrekord i DNT.


Da er turer fra hytte til hytte noe for deg. Over hele landet ligger stier og hytter som gjør opplevelsene lett tilgjengelige for alle. Bare Den norske turistforening. DNT driver ungefär 5stugor (eller hytter , som man säger i Norge) över hela landet, vilket ger dig många prisvärda boendealternativ på vandringssemestern. Forside Turforslag Turer/kurs/aktivitet Hytter og ruter Bli medlem.


Ta en titt på området og våre hytter fasiliteter på 360-graders bilder her:. Varenr: 3013DNTs Jubileumsbok Kun. Norges Beste Hytte -til- Hytte Turer (M.N Pettersen).


DNTs turisthytter i påsken i fjor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg