onsdag 28. januar 2015

Oasis krans

Gi dine nærmeste en hyllest med en personlig krans. Svart hjerte lukket Ø cm. Det skulle være en borddekorasjon, jeg startet med å sette i grønt . I går begynte vi å lage blomsterkrans med oasis.


Oppgaven var å lage en runddekorert krans i dekorativ stil. Vi begynte med å fukte . Når Claus Dalby med let hånd komponerer en julekrans i oasis , lyser de hvide roser fra supermarkedet. Den står på en biolit-ring, noe som gjør at den kan stå rett på et fat, el. Stikke grønt i oasis , prøve å få soppform allerede her. Ulla Leena Hakalahti Eilertsen.


Staffasje for krans til begravelse. Blomst i hjerteformet oasis. Onsdag tjuefjerde oktober fikk vi utdelt oppgaven, Bårebukett, båredekorasjon og hjerte . Når kransen har en dekorasjon, bruke ofte oasis som stikkmasse, og den festes på kransunderlaget (stammen). Dekorasjonen kan være symmetrisk eller . Sorgbinderi klassisk formarbeid hjerte og dekoratiov krans uke 5. Pinnene over er bare for og ikke la ståltråden gå gjennom oasis.


Vi er tilgjengelig dager i uken,. Du vil alltid ha noen å snakke med. I dag og i går har vi holdt på med krans i dekorativ stil. Bio floral biolit krans. Både fyllda och ihåliga.


Logg inn for å se priser. Slik at blomstene fikk rikelig med vann. Jeg startet med å sette grønnt rundt hele OASISEN begynte med små pistasjia og legge eller sette inn rundt hele OASISEN på siden, på toppen . Klassisk Bering oasis krans med årstiden blomster. Jeg lagde da dekorasjoner i oasis.


Julekranse lavet med oasis er ekstra nemme at lave. Du kan nemlig stikke blomsterne direkte ned i kransen. Disse fine kulene av oasis surret med mose og sølvkrans er fine juledekorasjoner på julebordet, i inngangspartiet eller på et fat.


HALMKRANSEN I denne uken har vi hatt i oppgave å øve på forskjellige teknikker til krans i oasis underlag og halmkrans. Hva vi har gjort den siste tiden. Først skal jeg fortelle . I det siste har vi lært å blant annet lage borddekorasjon og krans i både halm og oasis.


Dette er en krans som er laget til begravelse. Denne lager vi med en oasis krans som vi bløter ut under vasken. Så runder vi av kantene på . Detmest vanlige å lage innen klassiske, er: -krans -hjerte -pute. Foretrekker du video så kan du følge meg lage kransen på . Kransen er velegnet til . Oasis er et skumprodukt med en naturlig grøn farve. Oasis blomsterskum (våd) er en fenolskum med en struktur, der ligner.


Den rundbundne kransen er laget på en oasis bunn med en grønn kant rundt, den er laget med blomster tett i tett! I denne oppgaven skulle vi lage en krans på oasis underlag. Det som er viktig her er å sette i det grønne først for så . Rundbundet krans er den . Til dekorasjoner med snittblomster, holder lenge på vannet. Steekschuim, Oasis BASIS Er zijn producten.


OASIS NATUREBASE BIO Floral Foam Florette Grande. Til denne krans har jeg brugt en småbladet sort med smukke synlige bladribber,. Bliv ved med at sno ranker tæt ved siden af hinanden til al oasis er dækket. Voor meer informatie bezoek onze webshop voor meer dan 10.


Artikelen voor decoratie, bloemschikken en . Også begynner vi ^___^. Her er Oasis - kransen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg