tirsdag 1. september 2015

Hytte tørvikbygd

Koselig hytte ved fjorden. Vi har et stort utvalg av hytter i Hardanger. Bo nær Hardangerfjorden på din neste ferie! Hjartnes Sjøhus har to feriehus som vert kalla Nøstet og Butikken.


Stor uteplass m grillhytte for fine sommerdager. Dagsturer til Norheimsun Rosendal, . Hardingasete er medlem av De Historiske hotel. Me tilbyr overnatting og opphald i historiske hytter og stabbur, i vakre og unike omgivnader. Det er mange fine hytter og feriehus i Hardanger, finn din eigen plass ved fjorden. Hytten har flere terrasser som er helt eller delvis overbyg.


Sesong: Ny familiehytte - åpen hele året. Mindre hytter - April til Oktober. Du finn oss ved den idylliske Hardangerfjorden,. Fra Norheimsund følger du Rv. Omtrent km fra sentrum tar du til høgre mot Tveit.


Rektangulær hytte med to hemser forbundet av en gangbro. Senter av hytta er belyst av store takvinduer. Sjarmerende hytte ved Hardangerfjorden. Hytte til leie ved Hardangerfjorden.


Ta ferje derfra til Jondal. Campingplassen ligg på gården til. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra . Vurderer du å bygge hytte her? Abonner på dette feltet for å sammenligne.


Tørvikbygd - Jondal - Ca. Opprett en bruker og få mer ut av. Jondal i seg selv er en severdighet, men samtidig med en rekke mindre severdigheter spredt i kommunen. Her har vi samlet relevante. Kvar hytte har liggjeplass til personar.


Hyttene har innlagt strøm (nokre hytter er fråkopla pga. standard). Vi var her i fire dager og koste oss så mye. Fantastisk utsikt, utrolig hyggelig betjening og fine hytter ! Kort vei til sentrum og mange turmuligheter. Familie kom seg ut av brennende hytte i Kvam.


I Kvam er det 3eksisterande hytter som ligg i formål for landbruk . Ny hytte på Løkje dalsnuten i Fyksesund. Kvamskogen er et hytte - og fritidsområde med et samlet vannbehov på 8. Find unique places to stay with. Snekker Sluttføre innredning av hytte. Hytten ligger på en øy i karmsund rett utenfor . Fact Edvard Grieg used to visit a small hytte poised on the edge of Hardangerfjord near the village of . Hele byggebransjen samlet på ett sted!


Innstrandavegen TØRVIKBYGD ( Kvam) . Lovisenberg er en campingplass for den som ønsker seg en rolig ferie ved sjøen, som vil nyte livet og noen gode feriedager i telt, campingvogn eller hytte. Hjå oss kan du også leige hytta Dreiarstova som ligg midt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg