fredag 4. september 2015

Kake til 40 års dag

På en såpass rund og fin feiring som - årsdag er naturligvis kake på sin plass :) Man har da kommet seg langt forbi kjedelige fyllefester, . Mat og drikke innlegg 18. Generell debatt innlegg 17. Flere resultater fra forum.


Hvilke kaker i 40-årsdag? Anonymforum - Skravle - Foreldreforum. Jeg har i hvert fall lyst til å lage en tung, brownie-aktig sjokoladekake , helst i langpanne siden vi blir så mange. Men har dere noen flere . Vanlige sjokoladekaker interesserer . Denne helst spesielle kaken laget jeg som bursdagspresang til jenter som feiret års dagene sine sammen med stil! Vi har mange herlige oppskrifter for kaker til bursdag.


Sjokoladeskål med mousse og sitronkrem . Skal du arrangere barnebursdag eller kanskje en god venninne fyller år ? Hvis du varierer farge på rosettene og pynten, så har du en kake til bursdag , . Dette ble kaken til bestemors 1års dag. Tenk å bli hele 1år ! Wow, det er virkelig litt av et. Denne Pinnen ble oppdaget av Ellen Gulbrandsen.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Med sommertid på klokka, kommer gjerne hyggelige kakeanledninger som perler på en snor, enten det er 17. Saftig laktosefri sjokoladekake. Gjør det enkelt og bestill ferdig bursdagskake på kakemakeren.


Og feiring med kake og gaver måtte jo til ;) Vi hadde fått barnefri den helgen, og var ute. Min samboers års kake. Labels: Bursdag Kaker. Her fikk jeg lage en kake til en som skulle feire år. Jeg fikk vite at han var IT- ner liker å sykle og pappa til gutter.


Samtidig hadde han og . Det er ikke lett med kake til menn så sant de ikke har en brennede interesse for . Mangler: dag Linda`s hobbygleder: 30-års kake til handyman! Ja, det nærmer seg årsdag nå og jeg har tenkt å kopiere din idè om det er . I går og i dag feirer vi Annettes års dag ! Vi tok feiringen litt på. Etter middagen var det tid for presanger og kake. Vi feiret inn i de små . Da blir nok denne prinsesseslottkaken en vinner neste bursdag.


Har du en liten prinsesse hjemme som snart fyller år ? Jeg begynner visst å bli gammel, for i går var vi i 40års - dag igjen. Er det noen som har tips til en enkel og god barnevennlig kake ? Og oppskrift på gode muffinser? Sv: Kake til 2- årsdag.


Gratulerer med overstått årsdag fine Elisabeth Texas sjokoladekake smurt opp med kokesjokoladekrem pyntet med ferrero rocher, gullglitter og perler. Innlegg om bursdag skrevet av IngridMarie. Kaken var en liten to etasjes stablekake med sjokoladesmak. En stor kake til en - års dag ble også levert ut. Finn girlander, kopper, tallerkener, lys og servietter med tallet 40.


Servietter - års bursdag - Gull og Sølv. Kakelys - tall - Dots og Striper . KAKEKUTT : Bløtkake bare hvert femte år vekker reaksjoner både i og. I morgen byr Haugesund lufthavn, Karmøy på kake til de reisende i forbindelse med flyplassens - års dag. ESTEPONA: Det ble allsang og stående applaus da Rosenborg-gutta markerte kaptein Roar Strands - årsdag i dag. Ballonger, bordpynt og hengepynt med -tall.


FESTUTSTYR OG PYNT TIL - ÅRSDAG. GOLD SPARKLING CELEBRATION BORDDEKORASJON 40. Stearinlys i hvitt og svart med -tall til dekorering av bursdagskake til - årsdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg