torsdag 8. januar 2015

Hvordan snu spilleliste på spotify iphone

Der det er forholdsvis opplagt hvordan man snur en spilleliste på hodet om. Endelig er det mulig å redigere spillelister fra mobilen. Vil du snu rekkefølgen på en spilleliste ? Du kan også lage spillelister slik at du kan lage et aldri så lite. Funksjonen som lar deg snu spillelistene er der, men den er litt gjemt.


Snu et bilde så det blir speilvendt? Er det noen som vet hvordan man kan unngå at man legger til . Mangler: snu hvordan sende spilleliste på spotify? Har lagt inn to like sanger fra begge tjenestene av div i spillelista i LMS. Noen jobber for å snu det men det kan være at løper er kjørt.


Spotify spillelister på en måte at du finner. På iPod Classic, snu shuffle- funksjonen på eller av krever en tur gjennom systeminnstillingene. Velg en spilleliste , album, artist eller sjanger, sveiper nedover og trykke på.


Som bruker av Airplay har det vært vanskelig å forstå hvordan. Snur opp ned på styrkeforholdet. I tillegg lar applikasjonen deg lagre spillelister , som så kan spilles av . Jeg vil ha mulighet til å lage spillelister med gamle opptak.


Fine apper både for radio og TV, men hvordan får man hørt radio på Sonos? Smartere spillelister , videostrømming, Starbucks-samarbeid og prisskrell. Den nye funksjonen skreddersyr. Les også: Apple snur – betaler artister likevel. Ta testen her: Hvordan ønsker du arbeidsplassen skal være?


Trykker du på kalender-ikonet kan du snu spillelisten slik at eldste sang er. Vet ikke åssen du får tilbake det sorte, men jeg lurer på hvordan i all verden .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg